LnRiLWZpZWxke21hcmdpbi1ib3R0b206MC43NmVtfS50Yi1maWVsZC0tbGVmdHt0ZXh0LWFsaWduOmxlZnR9LnRiLWZpZWxkLS1jZW50ZXJ7dGV4dC1hbGlnbjpjZW50ZXJ9LnRiLWZpZWxkLS1yaWdodHt0ZXh0LWFsaWduOnJpZ2h0fS50Yi1maWVsZF9fc2t5cGVfcHJldmlld3twYWRkaW5nOjEwcHggMjBweDtib3JkZXItcmFkaXVzOjNweDtjb2xvcjojZmZmO2JhY2tncm91bmQ6IzAwYWZlZTtkaXNwbGF5OmlubGluZS1ibG9ja311bC5nbGlkZV9fc2xpZGVze21hcmdpbjowfQ==
LnRiLWhlYWRpbmcuaGFzLWJhY2tncm91bmR7cGFkZGluZzowfQ==
TW9udHNlcnJhdDpyZWd1bGFy
IGgxLnRiLWhlYWRpbmdbZGF0YS10b29sc2V0LWJsb2Nrcy1oZWFkaW5nPSI0MDViOTRjODFkMzg2YjMzY2I5N2Q4OTc0NmYyM2EzZSJdICB7IGZvbnQtc2l6ZTogMjJweDtmb250LWZhbWlseTogTW9udHNlcnJhdDtmb250LXdlaWdodDogcmVndWxhcjsgfSAgLnRiLWNvbnRhaW5lciAudGItY29udGFpbmVyLWlubmVye3dpZHRoOjEwMCU7bWFyZ2luOjAgYXV0b30gLndwLWJsb2NrLXRvb2xzZXQtYmxvY2tzLWNvbnRhaW5lci50Yi1jb250YWluZXJbZGF0YS10b29sc2V0LWJsb2Nrcy1jb250YWluZXI9IjEwMGQxOTAwNDY3MjMzMTBkMTU4M2UxOTBkZTk4ODYwIl0geyBiYWNrZ3JvdW5kOiB1cmwoJ2h0dHBzOi8vaWx0YXJ0dWZvLm5sL3dwLWNvbnRlbnQvdXBsb2Fkcy8yMDIzLzAzL3NhbGFtZS12b29yYmVlbGQtMi5qcGcnKSBjZW50ZXIgY2VudGVyIG5vLXJlcGVhdDtiYWNrZ3JvdW5kLXNpemU6Y292ZXI7cGFkZGluZzogMjVweDttaW4taGVpZ2h0OiA0MHZoOyB9IEBtZWRpYSBvbmx5IHNjcmVlbiBhbmQgKG1heC13aWR0aDogNzgxcHgpIHsgLnRiLWZpZWxkW2RhdGEtdG9vbHNldC1ibG9ja3MtZmllbGQ9IjcxNGQwODczNzNmN2M0Y2ViODk5OTg4YmQ1NjZjNmJhIl0geyBtYXJnaW4tcmlnaHQ6IDIwcHg7bWFyZ2luLWxlZnQ6IDIwcHg7IH0gIGgxLnRiLWhlYWRpbmdbZGF0YS10b29sc2V0LWJsb2Nrcy1oZWFkaW5nPSI0MDViOTRjODFkMzg2YjMzY2I5N2Q4OTc0NmYyM2EzZSJdICB7IG1hcmdpbi1yaWdodDogMjBweDttYXJnaW4tbGVmdDogMjBweDsgfSAgLnRiLWNvbnRhaW5lciAudGItY29udGFpbmVyLWlubmVye3dpZHRoOjEwMCU7bWFyZ2luOjAgYXV0b30gfSBAbWVkaWEgb25seSBzY3JlZW4gYW5kIChtYXgtd2lkdGg6IDU5OXB4KSB7IC50Yi1maWVsZFtkYXRhLXRvb2xzZXQtYmxvY2tzLWZpZWxkPSI3MTRkMDg3MzczZjdjNGNlYjg5OTk4OGJkNTY2YzZiYSJdIHsgbWFyZ2luLXJpZ2h0OiAyMHB4O21hcmdpbi1sZWZ0OiAyMHB4OyB9ICBoMS50Yi1oZWFkaW5nW2RhdGEtdG9vbHNldC1ibG9ja3MtaGVhZGluZz0iNDA1Yjk0YzgxZDM4NmIzM2NiOTdkODk3NDZmMjNhM2UiXSAgeyBtYXJnaW4tcmlnaHQ6IDIwcHg7bWFyZ2luLWxlZnQ6IDIwcHg7IH0gIC50Yi1jb250YWluZXIgLnRiLWNvbnRhaW5lci1pbm5lcnt3aWR0aDoxMDAlO21hcmdpbjowIGF1dG99IH0g
Salame Picante Ventricina
Afkomst: Abruzzo
Vlees: varken
Smaak: zoet, licht pittig, vet diep
Lekker bij: een glas rode Montepulciano d’Abruzzo en Caciocavallo d’Abruzzo kaas.
De lekkerste voor de liefhebbers van pittig eten! Deze Ventricina is een typische salami uit Abruzzo, het binnenland van Italië.
Voor deze salami wordt het varkensvlees handmatig geselecteerd, gemalen en daarna op smaak gebracht met pepperoncino, knoflook en gerookte paprika’s. Na een rijping van rond de 9 maanden heb je een salame ventricina die dieprood van kleur is en heeft een mooie grove structuur.
De smaak is licht pittig, zoet, vettig en kruidig. Super in combinatie met een glas Montepulciano d’Abruzzo en een stukje Caciocavallo d’Abruzzo kaas op een antipasto plank.