Een romantisch diner voor twee of een jubileum feest voor duizend?

Onze "Servizio di Gastronomia" maakt er iets onvergetelijks van!

Servizio di Gastronomia

Met onze “Servizio di Gastronomia” kunnen wij een complete catering service bieden voor iedere gelegenheid. Voor een romantisch diner voor 2 personen tot een jubileum feest met 1000 gasten! Vele bedrijven maar ook particulieren maken al jaren gebruik van onze service. Bent u op zoek naar een Italiaanse lunch of diner voor een verjaardagsfeest of voor het afsluiten van een project? Wij willen u graag een stukje Italië laten proeven!

Authentiek

catering il tartufo

In onze keuken gebruiken wij uitsluitend de beste kwaliteit ingrediënten en authentieke Italiaanse specialiteiten. Onze erkende Chefs koken puur en zonder toevoegingen van kunstmatige hulpmiddelen. Geen bouillon, geen smaakversterkers, geen bindmiddel, geen kleurstoffen en ook geen keukenzout. Met gezond verstand en kennis van zaken gebruiken wij zuivere olijfolie extra vierge, zeezout, verse kruiden en de beste specerijen om onze gerechten te bereiden.

Wij bereiden iedere dag typische Italiaanse gerechten voor onze koelvitrine. Heerlijke specialiteiten voor de “TAKE AWAY” of voor een informele lunch of snelle diner in onze winkel (let op! Bekijk onze openingstijden voor meer informatie)).

Met onze Listino 2017 willen wij u een impressie geven van de mogelijkheden. Een reeks suggesties die zeker aangevuld kunnen worden met uw specifieke wensen.

Antipasti Schalen voor thuis nu online te bestellen

          

Il tartufo Fabio en Angela

Heeft u vragen of heeft u een verzoek? Neem gerust contact met ons op per telefoon of verzend een email via onderstaande knop, met daarin een korte uitleg en uw wensen. Wij zullen zo snel mogelijk reageren. Uiteraard bent u in onze winkel van harte welkom!

A presto!


Angela de Haan & Fabio Cappellano

Interesse in onze "Servizio di Gastronomia"?

Klik op onderstaande knop om naar ons contactformulier te gaan:

arrow_drop_up arrow_drop_down