Een romantisch diner voor twee of een jubileum feest voor duizend?

Onze "Servizio di Gastronomia" maakt er iets onvergetelijks van!

Servizio di Gastronomia

Met onze “Servizio di Gastronomia” kunnen wij een complete catering service bieden voor iedere gelegenheid. Voor een romantisch diner voor 2 personen tot een jubileum feest met 1000 gasten! Vele bedrijven maar ook particulieren maken al jaren gebruik van onze service. Bent u op zoek naar een Italiaanse lunch of diner voor een verjaardagsfeest of voor het afsluiten van een project? Wij willen u graag een stukje Italië laten proeven!

Authentiek

catering il tartufo

In onze keuken gebruiken wij uitsluitend de beste kwaliteit ingrediënten en authentieke Italiaanse specialiteiten. Onze erkende Chefs koken puur en zonder toevoegingen van kunstmatige hulpmiddelen. Geen bouillon, geen smaakversterkers, geen bindmiddel, geen kleurstoffen en ook geen keukenzout. Met gezond verstand en kennis van zaken gebruiken wij zuivere olijfolie extra vierge, zeezout, verse kruiden en de beste specerijen om onze gerechten te bereiden.

Wij bereiden iedere dag typische Italiaanse gerechten voor onze koelvitrine. Heerlijke specialiteiten voor de “TAKE AWAY” of voor een informele lunch of snelle diner in onze winkel (let op! Bekijk onze openingstijden voor meer informatie)).

Met onze Listino 2017 willen wij u een impressie geven van de mogelijkheden. Een reeks suggesties die zeker aangevuld kunnen worden met uw specifieke wensen.

Antipasti Schalen voor thuis nu online te bestellen

          

Il tartufo Fabio en Angela

Heeft u vragen of heeft u een verzoek? Neem gerust contact met ons op per telefoon of verzend een email via onderstaande knop, met daarin een korte uitleg en uw wensen. Wij zullen zo snel mogelijk reageren. Uiteraard bent u in onze winkel van harte welkom!

A presto!


Angela de Haan & Fabio Cappellano

Panini

Met onze “Panini” bieden wij u een product waarmee u een beeld krijgt van de kwaliteit van onze ingrediënten. Je kunt ook onze passie en enthousiasme proeven in de manier hoe wij onze heerlijke specialiteiten voor u bereiden!

  • Wij bakken iedere dag ons eigen brood af.
  • Wij gebruiken uitsluitend ambachtelijke specialiteiten van de hoogste kwaliteit.
  • Wij snijden alle ingrediënten vers bij iedere bestelling.
  • Op onze broodjes gebruiken we uitsluitend eigengemaakte crema’s (tapenades) of olijfolie E.V. afkomstig uit eigen streek (Sicilië).

Voor bestellingen met meer dan 20 broodjes willen wij het graag minimaal een dag van te voren weten! U bent uiteraard ook van harte welkom om bij ons heerlijk te komen lunchen!

Heeft u vragen of heeft u een verzoek? Neem gerust contact met ons op. Dit kan via e-mail (info@iltartufo.nl) of te bellen naar 015-2143577. Wij zullen zo snel mogelijk reageren. Maar u kunt natuurlijk ook gewoon gezellig langskomen in onze winkel!


A presto! Fabio & Angela CappellanoTake away

Wij koken iedere dag verse gerechten bij Il Tartufo. Traditionele Italiaanse gerechten uit verschillende streken en vooral seizoensgebonden. Wij gebruiken uitsluitend zuivere ingrediënten van de beste kwaliteit. Alle groenten en fruit komen wekelijks direct uit Italië. Seizoengebonden uit verschillende regio’s, verbouwd met gezond verstand, zonder pesticiden en kunstmest. Onze vleesgerechten zijn bereid uitsluitend met het beste vlees uit Nederland, scharrel vlees zoals de varkens van Livar. Onze kalfsvlees is beroemd vanwege haar kwaliteit.Je kunt ook onze passie en enthousiasme proeven in de manier hoe wij onze heerlijke specialiteiten voor u bereiden!

  • Wij bereiden iedere dag verse gerechten met uitsluitend de hoogste kwaliteit ingrediënten.
  • Wij gebruiken geen additieven. Geen conserveermiddelen, smaakstoffen en kleurstoffen.
  • Ook geen glutamaten zouten en geen bouillon blokjes of poeder. • Wij gebruiken correcte toevoegingen van zout. Uitsluitend natuurlijk gewonnen zeezout uit Italië.
  • Wij houden rekening met allergieën en dieet wensen. In ons team hebben wij een Natuurvoedingskundige.

Voor speciale dieet-wensen neem gerust contact met ons op! Heeft u vragen of heeft u een verzoek? Stuur ons een e-mail: info@iltartufo.nl

Interesse in onze "Servizio di Gastronomia"?

Klik op onderstaande knop om naar ons contactformulier te gaan:

arrow_drop_up arrow_drop_down