LnRiLWZpZWxke21hcmdpbi1ib3R0b206MC43NmVtfS50Yi1maWVsZC0tbGVmdHt0ZXh0LWFsaWduOmxlZnR9LnRiLWZpZWxkLS1jZW50ZXJ7dGV4dC1hbGlnbjpjZW50ZXJ9LnRiLWZpZWxkLS1yaWdodHt0ZXh0LWFsaWduOnJpZ2h0fS50Yi1maWVsZF9fc2t5cGVfcHJldmlld3twYWRkaW5nOjEwcHggMjBweDtib3JkZXItcmFkaXVzOjNweDtjb2xvcjojZmZmO2JhY2tncm91bmQ6IzAwYWZlZTtkaXNwbGF5OmlubGluZS1ibG9ja311bC5nbGlkZV9fc2xpZGVze21hcmdpbjowfQ==
LnRiLWhlYWRpbmcuaGFzLWJhY2tncm91bmR7cGFkZGluZzowfQ==
TW9udHNlcnJhdDpyZWd1bGFy
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
Salame Napoli
Afkomst: Campagna, Napoli
Vlees: varken
Smaak: zacht, licht zoet en zout
Lekker bij: brood, pizza en een scamorza affummicata
De Salami Napoli is een grof gemalen Salami ui de regio Campania. Het is een milde salami dit op smaak is gebracht met zeezout, peper, witte wijn en verschillende kruiden.
De Salami Napoli wordt gemaakt door zorgvuldig geselecteerd varkensvlees en daarna voor minimaal 30 dagen gerijpt.
Door de zachte smaak is deze salami zeer geschikt voor op een pizza of panino maar ook zeker heerlijk op een antipasto plank in combinatie met een koemelk kaas zoals provelone of scamorza affumicata.