trattoria Il tartufo

De echte Italiaanse keuken bij Il Tartufo.


Nu weer heerlijk bij ons op het terras!

Trattoria Il Tartufo

- Genieten van de authentieke Italiaanse keuken -

trattoria Il tartufo

Vanaf woensdag 19 mei is ons terras weer de gehele dag open tot 20.00 uur!


Graag verwelkomen we je weer voor de lunch, aperitief of diner. We hebben buiten op ons terras mooie plekjes om op gepaste afstand heerlijk te gaan genieten van onze Italiaanse keuken. Een vers belegd broodje, een goed bord pasta, een heerlijk plankje antipasti of toch een klassieke tiramisu? In de avond vanaf 17.00 uur serveren we ook heerlijke pizza's. Bij ons is heel veel mogelijk en alles wordt iedere dag vers in de keuken bereid. 


Kom gezellig langs en reserveer aan de deur! Zo is er altijd een plekje voor je en is er ruimte voor spontane ingevingen. 


Naast de verschillende specialiteiten hebben we een ruim assortiment Italiaanse wijnen die perfect aansluiten en combineren. Een ideale culinaire reis in een Italiaanse streek.

De gerechten worden bereid en gereserveerd zoals in een Italiaans huishouden. Met dezelfde liefde en passie zoals een Italiaanse mama voor haar gasten zou doen.


Kom jij ook snel bij ons aan de Voorstraat genieten?


Alles op een rijtje:

- Reserveren aan de deur.

- Registreren en gezondheidscheck hoort erbij en kan dmv een QR code en    gebruiksvriendelijke app

- Terras is open van 111.00 - 20.00 uur (Maandag vanaf 12.00 uur)

- Meld je bij aankomst bij 1 van onze medewerkers buiten


Hieronder kan je alvast registreren en de gezondheidscheck doen. Des te sneller zit jij heerlijk op het terras! (dit staat los van een eventuele reservering)

Bekijk hier ons menu