arrow_drop_up arrow_drop_down
trattoria Il tartufo

Culinair reizen door Italië bij Il tartufo

Trattoria Il Tartufo

- Genieten van de authentieke Italiaanse keuken -

trattoria Il tartufo

Vanaf 1 juni is ons horeca gedeelte weer open!


Graag verwelkomen we je snel weer voor de lunch of het diner. We hebben zowel binnen als buiten op ons terras mooie plekjes om op gepaste afstand heerlijk te gaan genieten van onze Italiaanse keuken. Een vers belegd broodje, een goed bord pasta, een heerlijk plankje antipasti of toch een klassieke tiramisu? Bij ons is heel veel mogelijk en alles wordt iedere dag vers in de keuken bereid. 


Reserveren is aan te raden in verband met de beperkte plekjes te we hebben. Wel vragen we dan om te kiezen voor 1 van onze menu's. Hieronder kan je de menukaart inzien. Natuurlijk houden we altijd plekjes vrij voor spontane ingevingen en kan je gelukkig ook aan de deur reserveren. 


Naast de verschillende specialiteiten hebben we een ruim assortiment Italiaanse wijnen die perfect aansluiten en combineren. Een ideale culinaire reis in een Italiaanse streek.

De gerechten worden bereid en gereserveerd zoals in een Italiaans huishouden. Met dezelfde liefde en passie zoals een Italiaanse mama voor haar gasten zou doen.


Kom jij ook snel bij ons aan de Voorstraat genieten?

Bekijk hier ons menu

Klik hier om te

reserveren