I regali 2017 relatiegeschenken:

Onze samengestelde “Selezione” zijn bedacht om smaakvolle presentaties te creëren. Allemaal ambachtelijke specialiteiten die een warm gevoel geven. Leuk om ze te mogen ontvangen en om ze als geschenk te geven. Al onze pakketjes worden begeleid met een brief waarin de producten gepresenteerd en uitgelegd worden. Wij verpakken alles zelf en vol aandacht voor detail .

SELEZIONE “SAPORI VERI” € 37,50

Een authentiek Pasta recept. Een verhaal over de streek en haar smaken. Door het gerecht te bereiden met “Amore” wordt alles extra lekker om gezamenlijk heerlijk te genieten.

Inhoud: wijn, worstje, crackers, pasta, en alle nodige ingrediënten (tomatensaus, kruiden en Porcini paddestoelen). Dit voorbeeld kost € 37,50

SELEZIONE “DOLCE & SALATO” € 47,50

Wat hartig en wat zoet! Allemaal lekkere specialiteiten om te verwennen en verwend te worden. De ambachtelijke hoge kwaliteit van onze geselecteerde artikelen zijn gewoon top.

Inhoud: Siciliaanse rode wijn, amarettini, jam, luxe torrone, aceto balsamico, olijfolie EV en luxe pasta. Dit voorbeeld kost € 47,50

SELEZIONE “TARTUFO” € 55,00

Een mooie selectie bijzondere luxe artikelen kunnen in de koude winter dagen een warme sfeer creëren. Een mooi glas rode wijn in combinatie met een echte oud gerijpte Parmigiano Reggiano, daarna een pasta gerecht bereid met een heerlijke truffelsaus en als afsluiting de smaakvolle cantuccini koekjes in de Vinsanto dopen! Een brandende openhaard met lekkere geurende pijnboomstukken kunnen wij moeilijk voor u inpakken, maar onze liefdevolle beste wensen doen wij er zeker bij! Dit voorbeeld kost € 55,00

BINDI SERGARDI € 59,95

Bindi Sergardi is een familiebedrijf die traditionele wijn maakt sinds 1400. In de streek van Siena maken ze wijnen van bijzondere hoge kwaliteit, uitsluitend gemaakt met veel liefde en passie!

  • Chianti Colli Senesi DOCG
  • Chianti Classico DOCG
  • Chianti Classico DOC

Verpakt in een mooie geschenkendoos voor: € 59,95

QUIGNONES € 32,50

Don Alfredo Quignones maakt wijn omdat hij ons wil verrassen. Hij is zo gepassioneerd over zijn land (Sicilia) en zijn wijngaarden dat hij zijn wijn wil delen met alleen mensen die echt van wijn willen genieten! Beide wijnen hebben de hoogste prijzen behaald in bijna alle belangrijke Internationale concours.

  • Nero d’Avola IGT
  • Insolia IGT

Verpakt in een mooie geschenkendoos voor: € 32,50

SPUMANTE € 42,50

Spumante is een bijzondere wijn waarin de fijne bubbels ontstaan zijn door gisting in de fles. In Frankrijk heb je voornamelijk Champagne, in Italië worden in alle streken Spumante gemaakt. De meeste beroemde zijn zeker de Prosecco, Franciacorta en Asti. Een Spumante is heerlijk en blijft een feestelijke geschenk om te geven! Een suggestie, een fles Spumante met een cadeaubon! Bijvoorbeeld: Spumante Prosecco Brut + cadeaubon € 25,00 voor €42,50

Vragen over het samenstellen van een pakket?

Bel ons op 015-214 35 77 of gebruik onderstaand contact-formulier:

Diverse samenstellingen mogelijk

Mocht u behoefte hebben aan een andere samenstelling van uw geschenk, dat is absoluut geen probleem! Wij hebben met deze mailing een aantal suggesties willen geven. Wij vinden het juist erg leuk om samen met u uw wensen te kunnen vervullen! Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW en de verpakkingskosten. Voor bedrijven en voor grotere aantallen dan 25 stuks kunnen wij op maat gemaakte offerte maken. Neem gerust contact met ons op voor al uw vragen en eventuele opmerkingen.

Met vriendelijke groeten,

Fabio & Angela Cappellano

Interesse in een van onze pakketten?

Klik op onderstaande knop om naar het online-bestelformulier te gaan.

I regali 2016 bestelformulier!