winkel il tartufo delft

Ontdek het ware Italië in onze winkel!

Fabio & Angela Cappellano

Il Tartufo is een bijzonder Italiaanse delicatessen & traiteur gelegen in het historische centrum van Delft. Aan een van de mooiste grachten, achter de Oude Kerk, vind je hier een stuk authentiek Italië! Sinds november 2000 promoten Fabio en Angela Cappellano, het ware Italië. Ambachtelijke specialiteiten van kleine familiebedrijven uit de verschillende streken .

verse en traditionele Italiaanse delicatessen

Uitsluitend streekproducenten, die trouw zijn gebleven aan hun omgeving en traditie, kunnen specialiteiten maken die zo typerend zijn voor hun eigen regio. Dit is het ware Italië! Iedere week wordt de winkel rechtstreeks bevoorraad met verse specialiteiten uit alle streken van Italië. Met een assortiment van meer dan 500 artikelen is Il Tartufo al jaren een van de grootste Italiaanse delicatessenwinkels van Nederland.

Verse traditionele Italiaanse gerechten
Uit de eigen keuken worden dagelijkse een tal aan traditionele Italiaanse gerechten bereid. Antipasti's (Caprese, Vitello Tonnato, enz.), Pasta's (Penne ai Funghi Porcini, Pasta alla Norma, Lasagne, enz.), Vlees gerechten (Scaloppina al Tartufo, Spezzatino, enz.) en nog veel meer.
Verse Italiaanse lunch en take away
Alle dagverse gerechten worden uitsluitend bereid met de beste ingrediënten en met erg veel liefde! Het is daarom uw adres voor de LUNCH en voor uw TAKE AWAY. Maar ook voor een besloten en intieme gelegenheid is de winkel een sfeervol locatie. Je bent bij Il Tartufo hoe dan ook altijd van harte welkom! A presto!
Italiaanse catering Servizio di Gastronomia
Met onze “Servizio di Gastronomia” kunnen wij een complete catering service bieden voor iedere gelegenheid. Voor een romantisch diner voor 2 personen tot een jubileum feest met 1000 gasten! Vele bedrijven maar ook particulieren maken al jaren gebruik van onze service. Bent u op zoek naar een Italiaanse lunch of diner voor een verjaardagsfeest of voor het afsluiten van een project? Wij willen u graag een stukje Italië laten proeven! Klik op de button om meer over onze catering te lezen.

Klik op onderstaande knop om contact met ons op te nemen:

Klik op onderstaande knop voor de openingstijden van Il tartufo.